Geschikt voor personen die gek zijn op koolhydraten en bijkomen omdat ze dagelijks grote hoeveelheden koolhydraten eten, zoals brood, pasta en rijst.

  • Helpt de calorieopname uit koolhydraten te verminderen tot 66 %1.

 XL-S Medical Koolhydraten Blokker bevat een natuurlijk actief bestanddeel. Het is klinisch bewezen, heeft een uitstekend veiligheidsprofiel en wordt goed verdragen.

 

Hoe werkt XL-S Medical Koolhydraten Blokker?

XL-S Medical Koolhydraten Blokker bevat het natuurlijk actief bestanddeel Phaselite™. De formule helpt de hoeveelheid calorieën opgenomen uit koolhydraten te verminderen, gezien het binnen het verteringsproces de afbraak van koolhydraten beperkt.  De koolhydraten zullen zo te groot blijven om geabsorbeerd te kunnen worden door de darmen. Een hoeveelheid van de koolhydraten blijft onverteerd en verlaat het lichaam op natuurlijke wijze. Zo wordt tot 66%1 van de calorieën uit de koolhydraten niet opgenomen door het lichaam.

 

Hoe neem je XL-S Medical Koolhydraten Blokker?

  • Neem 3 x 2 tabletten/dag.
  • De tabletten nemen vóór de maaltijd, met vloeistof.
  • Neem niet meer dan 6 tabletten/dag.

Aanbevolen om XL-S Medical Koolhydraten Blokker gedurende een maand of langer in te nemen, afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

XL-S Medical Koolhydraten Blokker is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de bijsluiter.

 

1. Joe A. Vinson, “Investigation of amylase inhibitor on human glucose absorption after starch consumption”, The Open Nutraceuticals Journal, 2009, 2, 88-91.